Workshop Astrologie

Workshop Astrologie, zaterdag 6 mei

Hermine Merlijn AstrologeOp Zaterdag 6 Mei zijn er diverse workshops in het oudste dijkdorpje van Nederland. Het is een heel speciale plek op leylijnen en waar bijzondere energie gevoeld kan worden. De geschiedenis vertelt dat de Heilige Lebuïnus vanuit die plaats in de 8ste eeuw de oversteek maakte naar het Hanzestadje Deventer.

Op deze prachtige energetische plek wordt je uitgenodigd om je horoscoop te leren kennen en de energiebron in jezelf te vinden. Je kunt inspiratie op doen voor je spirituele ontwikkeling. Maar ook kun je kennis maken met Regressie-Werk, n.a.v. je horoscoop. Mail me vooraf je *geboortegevens zodat ik je horoscoop kan berekenen en voorbereiden. *geb.datum, geb.plaats en geb.tijd. De tijd kun je opvragen bij je ouders of in de gemeente van geboorte.

Daarnaast zijn kun je ook kennis maken met o.a:

Klankenbad – Tenen lezen – Yoga – Meditatie – Reiki – Handlezen – Zielenkaarten Wichelroede lopen – Bomen – Mindfulness voor kinderen – Rondleiding door het kerkje. Je kunt de hele middag genieten van de verschillende consulten en mini-workshops. De workshops worden door verschillende mensen gegeven, en je stelt zelf je programma samen.

Praktische informatie: dorpsplein_wilp

Waar            : Kerkstraat 35, 7384 Wilp

Wanneer      : Zaterdag 6 Mei 2017

Aanvang      : 13.00 uur tot 17.00 uur

Entree         : Volwassenen €. 10.- Kinderen €.5.-

Heb je belangstelling voor deze workshop of heb je vragen, mail me op info@samskara.nl of info@astrologe.nl
Bellen: 06-12694272 of 0570-636503, of kijk op www.astrologe.nl en www.samskara.nl