Cursus zielsbewustzijn

Cursus zielsbewustzijn

Na het succes van de eerste cursus “Zielsbewustzijn” starten we opnieuw in op 17 Januari 2024.  Deze cursus gaat over iets groots, iets groots waarop jullie allemaal ooit JA op hebben gezegd, anders was je nu niet hier. Dit ‘ja’ gaat over ons leven. Iedereen die hier nu is, hier ooit was of nog ooit eens zal zijn op aarde, heeft dit ‘ja’ uitgesproken. Zonder mits’, en zonder ‘maars’, zonder voorwaarden over de omstandigheden. Een ’ja’ tegen het leven en tegen jezelf, met alles er op en er aan. Dit geldt voor iedereen behalve de mensen die geboren zijn met een Mercurius-Retrograde. Dit JA herinnerd ons er aan hoe we als mens neigen te vergeten wie we werkelijk zijn. Vergeten dat we een ziel zijn op reis door menselijke ervaringen, in een menselijk lichaam. Het herinnert ons eraan dat we hier zijn, geheel vanuit onze eigen vrije wil, met allemaal onze unieke intenties, verlangens en missie.

 

“Een hele fijne cursus die er voor zorgt dat je bewust bezig bent met je zielsontwikkeling. Het was een fijne groep, waarin iedereen zijn of haar ervaringen in vertrouwen kan delen. Hermine is een intuïtieve vrouw met veel wijsheid en geeft hiermee een hele fijne begeleiding tijdens de cursus.” – Christa

“Zeer aan te bevelen, een fantastische kennismaking met je ziel en soms heel ontroerend. Je weet wie je bent, los van je persoonlijkheid die ook enorm kan groeien met de opgedane inzichten en zielservaringen. Je spirituele kwaliteiten worden wakker gemaakt en je voelt je meer compleet dan voor die tijd”. Geen minuut spijt gehad. Een waardevolle cursus vol wijsheid en praktische tips. Naomi C.

Contact maken met je ziel

Tijdens de lessen gaan we contact maken met de ziel die je bent. Dit is een serene en onvergetelijke ervaring die je leven in positieve zin kan veranderen. We gaan oefeningen, meditaties en korte regressies doen. Hierdoor wordt je zielsontwikkeling geactiveerd en komt je leven in een stroomversnelling. Je ego verdwijnt naar de achtergrond en je hart gaat meer open. Ook in je fysieke lichaam kun je veranderingen ervaren, of vaker contact hebben met je gids, die jou zoektocht begeleidt.

Praktische informatie over de cursus

Dag : 10 woensdagmiddagen
Tijd : 13:30 – 16:00 uur
Data :  17 en 31 januari. 7, 14, en 28 februari.  6, 13, en 20 en 27 maart, 3 april.
Groep: maximaal 10, minimaal 6 personen.
Waar : Samskara, De Wiekelaar 15, 7371 AN Loenen gld.
Kosten cursus: € 375,- inclusief koffie/thee en lesmateriaal
Aanmelden:
Telefonisch of via email.
Betaling: Door overmaking van het cursusgeld op NL ASNB 8832 7691 07 t.n.v. Merlijn-Hermkens W.M. te Loenen gld., uiterlijk op 15-1-2024.
Huisregels: Interactieve lessen! Dus doe mee, stel vragen, breng iets in. De focus ligt het eerste uur op de theorie van de ziel, daarna gaan we oefenen met je eigen horoscoop. Heb je nog geen horoscoop dan kan ik die voor jou berekenen. De beperkte uitleg volgt tijdens de cursus. Wil je een op jou specifieke toegepaste zielshoroscoop – die los staat van de cursus – neem dan contact met me op.

Lessen mogen niet worden opgenomen. Maak aantekeningen naast het uitgedeelde lesmateriaal. Je veiligheid is gewaarborgd
als iedereen respect heeft voor elkaar. Dus alles wat besproken wordt blijft binnen de groep.

Inhoud van de cursus

Onderwerpen die behandeld worden:

 •  Bijna-dood-ervaringen
 •  De samengestelde mens en de anthakarana
 • Persoonlijkheid, ziel en geest.
 • Samenwerking, verbinding met je ziel.
 • Anders leren denken.
 • De volle karma beker .
 • De driehoek; studie, meditatie en dienstbaarheid.
 • Waarom dienstbaarheid?
 • Geluk, karma en vrijheid van keuze mogelijkheden.
 • De grote strijd en geestelijke vermogens.
 • Uitstraling en energie van de ziel.
 • Tweelingzielen en zielsverwanten.
 • Wat nog meer ter sprake komt.

Aanmelden of vragen over de cursus?

Heb je vragen over deze cursus of wil je je aanmelden? Neem dan contact met me op via 06-12694272 of mail naar [email protected]