Praktische informatie

Astrologische praktijk Hermine Merlijn

Korte samenvatting van praktische informatie over mijn praktijk. Mocht je de informatie die je zoekt hier niet aantreffen dan nodig ik je graag uit even te bellen of een mail te sturen zodat ik gericht een antwoord kan geven. Wil je meer weten over wat regressietherapie kan betekenen in jou specifieke geval dan is persoonlijk contact ook nuttig. Algemene informatie treft u aan op deze website.

op weg naar praktijk samskara

Horoscoop consult: om een horoscoop te berekenen is het noodzakelijk de volgende gegevens te verstrekken; geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd. Deze kun je opvragen in de gemeente waar je bent geboren, of misschien heb je een geboortetegeltje of babyboek waarin de tijd vermeld is. Wanneer dat niet lukt kan deze via de Touch for Healt methode getest worden.

Individueel Coachings Programma: gemiddeld genomen is er om de 2-3 weken een gesprek of sessie nodig, tot een maximum  van ongeveer 8-10 consulten van gemiddeld 2 uur. Kosten: € 144,00.- per consult. Elk half uur wordt afgerond op €. 35.- Vergoeding is mogelijk als je code 24504 gebruikt die op de factuur vermeld wordt

Afspraak Met Hermine Merlijn Telefonisch of per email, waarna in overleg datum en tijd wordt gekozen. Je ontvangt een elektronische bevestiging van de afspraak
Werkdagen Maandag tot en met Donderdag 10.00 tot 17.00
Kosten
  • Persoonlijkheidshoroscoop € 180,-
  • Zielshoroscoop € 252,-
  • Uurprijs voor alles is € 72,00 per uur
  • Voor elk half uur langer wordt € 35- in rekening gebracht.

Vanuit je horoscoop kun je aan de slag met blokkades die daaruit naar voren komen. Dit doe ik met regressie- en reïncarnatie therapie. Kijk voor meer info hierover op de site van mijn praktijk Samskara.

Betaalwijzen Uitsluitend contant of per mobiele app-betaling. In de praktijk en nabije omgeving is geen pinautomaat aanwezig. Je ontvangt een factuur ter declaratie voor je zorgverzekeraar.
Annuleren Kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna worden 2 uur in rekening gebracht

In mijn vakgebied volg ik regelmatig intervisie’s, workshops, en toegepaste opleidingen. Daartoe ben ik aangesloten en geregistreerd bij

AVN  Astrologische Verenging Nederland
KvK nummer 38020667 (Kamer van Koophandel) kvk
Plato eindtermen 113929-113035 (Post Hoge Beroepsonderwijs Nederland)  Plato
 Opleiding regressie en reïncarnatie therapie
VIT 512.17.A (Vereniging integrale therapie) vereniging-van-integraal-therapeuten
RBCZ 170598R (Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg) rbcz-logo-transp
SCAG 12923 (Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) SCAG logo
NVRT 1135.L (Nederlandse Vereniging van Regressie en Reincarnatietherapeuten) NVRT
Earth 2017-92 (Europian Association Regression Therapy) earth
IBRT  Internationale Board Regression Therapy   
AGB Codes – praktijk 9002-2721
– persoonlijk 900-33271
logovektis-diap-website
AVG Vanaf 25 Mei 2018 gaat de nieuwe AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. In de behandelingsovereenkomst en het behandeldossier dat u ondertekend voordat we aan het therapeutische proces beginnen is deze wet van toepassing.

avg-privacyverklaring

Afbeeldingsresultaat voor avg logo
Veilig Thuis Meldcode huiselijk geweld
Bankrekening IBAN:NL89 INGB 067.35.28.103 tnv  Hermine Merlijn  Loenen – GLD

Neem bij klachten gerust contact met mij op. De klachtenregeling van de VIT is van toepassing. Deze kan je hier raadplegen.