Over mij

 

Hermine Merlijn

Vanaf 1975 heb ik mij intensief en serieus verdiept in alle vormen van astrologie. Na vele jaren van studie en privélessen ben ik inmiddels gediplomeerd en erkend psychologisch en spiritueel astrologe. In 1989 behaalde ik mijn basisdiploma en startte ik met mijn praktijk. Daarnaast ben ik in 1998 afgestudeerd aan de School voor Esoterische en Evolutionaire Astrologie op basis van de boeken van Alice A. Bailey, Jeff Green en Alan Oken. In mijn praktijk werk ik voornamelijk op zielsniveau en volg ik de intenties van de ziel, doch de persoonlijkheid en de meer alledaagse zaken worden niet vergeten, daar moet het immers allemaal tot uiting komen. Beide kanten zijn waardevol en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ik ben lid van de Astrologische Vereniging Nederland. Daarnaast ben ik gediplomeerd Transpersoonlijk Regressietherapeut. Zie www.samskara.nl.

Wat doe ik?

Als eerste is er een telefonisch intakegesprekje. Dan bereken ik je horoscoop aan de hand van je geboortegegevens. Daarna ga ik de symbolentaal waaruit een horoscoop bestaat  lezen en “vertalen”. De berekening wordt weliswaar per computer gedaan, maar daarna begint de voorbereiding die doorgaans een tot anderhalf uur in beslag neemt. Alle onderdelen in een horoscoop worden bestudeerd, gewikt en gewogen. Daarna bestudeer ik nog elk deel op zielsniveau niveau en bereken ik de crisispunten van de ziel die je bent. Het consult is gebaseerd op onderstaande factoren:

1. De geboortedatum, het tijdstip van de eerste ademteug en de coördinaten van de geboorteplaats, op te vragen in de gemeente van geboorte.

  1. De hulpvraag, het probleem of situatie waarin de cliënt zich bevindt.
  2. De Zon, Maan, planeten, Spirituele Lichten, en Crisispunten van de ziel.
  3. De evolutionaire Maan, Pluto, Uranus en andere evolutionaire punten die het doel van de ziel bepalen
  4. De evolutionair zielsgerichte gerichte astroloog brengt de avond tevoren eenlijnigheid tot stand met de ziel van de cliënt. Dit is onontbeerlijk voor een evolutionaire duiding.
  5. Het punt van evolutie van betreffend persoon vast te stellen.  
  6. Het intuïtief inschatten hoe iemand reageert op de vele planetaire en andere kosmische invloeden die de basishoroscoop raken.
  7. Een prognose voor ongeveer 2 tot 2½ jaar.
  8. Een consult duurt minimaal 1 uur en maximaal 1½ uur en mag worden opgenomen.