De spirituele horoscoop

Weten wie je bent, hoe je je ontwikkelt en welke dingen op je pad komen in je leven? Uit de stand van de sterren en planeten op je geboortemoment valt zeer veel te lezen, juist je ziel betreft. Een geboortehoroscoop kan je dan ook veel vernieuwende en verhelderende inzichten geven. Een spirituele, zielsgerichte, horoscoop laat nog meer zien en moedigt je aan om (weer) verbinding te zoeken met de ziel die je bent.

Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is de afbeelding van de planeetstanden op het moment van je geboorte. Deze horoscooptekening zegt iets over hoe je leven in grote lijnen gaat verlopen, waar sterke en zwakke punten liggen, hoe je karakter zich kan ontwikkelen, spirituele groei en tal van andere zaken. 

Jij bent het echter zelf die invulling geeft aan mogelijkheden en kansen.Dat is je vrije wil! Een geboortehoroscoop is blijvend geldig tussen de eerste en de laatste ademteug. Zoals alles aan verandering onderhevig is in de kosmos, zo ben ook jij onderhevig aan de bewegende planeten.

Een geboortehoroscoop is gebaseerd op:

  • geboortedatum en jaar
  • geboorteplaats en land, of de coördinaten
  • tijdstip van geboorte; de eerste ademteug.

De berekening en tekening van de planeetstanden van dat moment is jouw unieke horoscoop. Daar is er dus maar eentje van, zelfs bij de geboorte van twee- of meerlingen is er altijd een tijdsverschil van enkele minuten. Een zielsgerichte horoscoop is een waardevol instrument om je leven doelgericht vorm te geven.

Hoe vind ik mijn geboortetijd? 

Voor het berekenen en bestuderen van je horoscoop zijn je geboortegegevens nodig. Dit is je geboortedatum, plaats en tijd. Het is het moment van je eerste ademteug en dit wordt altijd genoteerd door een arts of verloskundige. Vaak weet een van je ouders op welk tijdstip je geboren bent en anders kun je het vaak vinden op een geboortekaart of babyboek. Lukt dit niet? Dan is het ook mogelijk om het op te vragen bij de gemeente waar je geboren bent, of te testen met de Touch for Health Methode (spiertest).

Spirituele horoscoop en zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie

Na de spirituele horoscoop sessie is het mogelijk om aan de slag te gaan met zielsgerichte regressie- en reïncarnatietherapie. Tijdens deze therapie gaan we in jouw onderbewuste op zoek naar oorzaken van bepaalde problemen of blokkades die uit je horoscoop naar voren komen. Dit kunnen zowel blokkades zijn uit dit leven, maar ook uit een vorig leven.

Jouw spirituele horoscoop ontdekken?

Wil jij ontdekken wat jouw spirituele horoscoop zegt? In een sessie van een twee uur vertel ik je er alles over. Neem contact op om een horoscoop sessie in te plannen.

Tel: 055-3017251 – 06-12694272

E-mail: [email protected]