Praktische informatie

Horoscoop consult: om een horoscoop te berekenen is het noodzakelijk de volgende gegevens te verstrekken; geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd. Deze kun je opvragen in de gemeente waar je bent geboren, of misschien heb je een geboortetegeltje of babyboek waarin de tijd vermeld is. Wanneer dat niet lukt kan deze via de Touch for Healt methode getest worden. Het consult duurt een uur. Kosten € 130,-  incl. voorbereiden. Elk half uur langer wordt daarna afgerond op €.35.

Individueel Coachings Programma: gemiddeld genomen is er om de 2-3 weken een gesprek of sessie nodig, tot een maximum  van ongeveer 8-10 consulten van gemiddeld 2 uur. Kosten: € 65.- per uur.  Elk half uur langer dan 2 uur wordt afgerond op €. 35.-

Afspraak: telefonisch of per email, waarna in overleg datum en tijd wordt gekozen. Je ontvangt een elektronische bevestiging van de afspraak.

Werkdagen: Maandag t/m Donderdag

Annuleren: kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna worden 2 uur in rekening gebracht.

Betaling: geschiedt contant. Er is geen pinautomaat in de nabije omgeving. Je ontvangt een elektronische factuur voor  vergoeding van je zorgverzekeraar.

AGB-code              Praktijk 9001-2230

AGB-code                Persoonlijk 900-33271