Praktische informatie

Astrologische praktijk Hermine Merlijn Deventer

Korte samenvatting van praktische informatie over mijn praktijk. Mocht u de informatie die u zoekt hier niet aantreffen dan nodig ik u graag uit even te bellen of een mail te sturen zodat ik gericht een antwoord kan geven. Wilt u meer weten over wat regressietherapie kan betekenen in uw specifieke geval dan is persoonlijk contact ook nuttig. Algemene informatie treft u aan op deze website.

op weg naar praktijk samskara

Horoscoop consult: om een horoscoop te berekenen is het noodzakelijk de volgende gegevens te verstrekken; geboortedatum, -plaats en exacte geboortetijd. Deze kun je opvragen in de gemeente waar je bent geboren, of misschien heb je een geboortetegeltje of babyboek waarin de tijd vermeld is. Wanneer dat niet lukt kan deze via de Touch for Healt methode getest worden. Het consult duurt een uur. Kosten € 130,-  incl. voorbereiden. Elk half uur langer wordt daarna afgerond op €.35.

Individueel Coachings Programma: gemiddeld genomen is er om de 2-3 weken een gesprek of sessie nodig, tot een maximum  van ongeveer 8-10 consulten van gemiddeld 2 uur. Kosten: € 65.- per uur.  Elk half uur langer dan 2 uur wordt afgerond op €. 35.-

Afspraak Met Hermine Merlijn Telefonisch of per email, waarna in overleg datum en tijd wordt gekozen. Je ontvangt een elektronische bevestiging van de afspraak
Werkdagen Maandag tot en met Donderdag 10.00 tot 17.00
Intake In combinatie met regressie/reïncarnatie therapie wordt als eerste de horoscoop uitgelegd en daarna een afspraak gemaakt voor de eerste sessie. Wil je de horoscoop en de sessie achter elkaar, dan zal ‘s-morgens de horoscoop uitleg plaats vinden, gevolgd door een korte pauze en in de middag volgt dan de sessie. Reken dan op maximaal 3½ uur.
Sessieduur Is gemiddeld 2 uur maar de therapiemethode maakt dat het kan uitlopen. Voor elk half uur langer dan 2 uur wordt €.35.- in rekening gebracht. Een zielsregressie kan wel 3 tot 4 uur duren
Kosten
  • Uurprijs voor alles is € 65,–  afronding op half uur
  • Intake van 2 uur is € 130,–
  • Regressiesessie van 2 uur is € 130,–
  • Helende zielenreis van 3 tot 4 uur is € 65,– per uur
Betaalwijzen Uitsluitend contante of mobiele betaling. In de praktijk en nabije omgeving is geen pinautomaat aanwezig. U ontvangt een factuur ter declaratie van uw zorgverzekeraar.
Annuleren Kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna worden 2 uur in rekening gebracht

 

In mijn vakgebied volg ik regelmatig intervisie’s, workshops, en toegepaste opleidingen. Daartoe ben ik aangesloten en geregistreerd bij

AVN  Astrologische Verenging Nederland
KvK nummer 38020667 (Kamer van Koophandel) kvk
Plato eindtermen 113929-113035 (Post Hoge Beroepsonderwijs Nederland)  Plato
Tasso  Opleiding regressie en reïncarnatie therapie tasso
VIT 512.17.A (Vereniging integrale therapie) vereniging-van-integraal-therapeuten
RBCZ 170598R (Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg) rbcz-logo-transp
SCAG 12923 (Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) SCAG logo
NVRT 1135.L (Nederlandse Vereniging van Regressie en Reincarnatietherapeuten) NVRT
Earth 2017-92 (Europian Association Regression Therapy) earth
IBRT  Internationale Board Regression Therapy   
AGB Codes – praktijk 9002-2721
– persoonlijk 900-33271
logovektis-diap-website
AVG Vanaf 25 Mei 2018 gaat de nieuwe AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. In de behandelingsovereenkomst en het behandeldossier dat u ondertekend voordat we aan het therapeutische proces beginnen is deze wet van toepassing.

avg-privacyverklaring

Afbeeldingsresultaat voor avg logo
Veilig Thuis Meldcode huiselijk geweld
Bankrekening IBAN:NL89 INGB 067.35.28.103 tnv  Hermine Merlijn  Loenen – GLD

Neem bij klachten gerust contact met mij op. De klachtenregeling van de VIT is van toepassing. Deze kan je hier raadplegen.